O nama

Tech Doctor d.o.o. je tvrtka specijalizirana za servisne i logističke usluge vezane uz mobilnu telekom industriju.

Servisni centar Tech Doctor d.o.o., kao zasebna tvrtka proizašao je iz dvadesetpetogodišnjeg iskustva i djelovanja servisa mobilnih telefona unutar tvrtke Mobis electronic d.o.o. Dugogodišnja ulaganja u opremu, znanje i ljudske resurse te godine iskustva u poslovima podrške korisnicima učinila su danas Tech Doctor d.o.o. jednim od najboljih i najopremljenijih servisnih centara u regiji.

Naša misija

Korisnicima mobilnih tehnologija i uređaja omogućujemo brzu i kvalitetnu uslugu popravka i održavanja. U našem radu poštujemo sve zakonske propise i procedure proizvođača te konstantno ulažemo u transparentan i profesionalni odnos prema svim korisnicima, partnerima i dobavljačima.

Maksimalno štitimo prirodu i okoliš zbrinjavanjem odbačenih dijelova i uređaja koji nastanu u procesu našeg osnovnog djelovanja. U održavanju misije pomažu nam stalna ulaganja u resurse i praćenje najnovijih svjetskih tehnoloških trendova.

Povijest tvrtke 

Naš servisni centar od 1992. godine djeluje kao leader u razvoju aftersales usluga prema velikim kupcima i krajnjim korisnicima mobilnih uređaja u regiji.

Zastupstva i servisiranje poznatih marki mobilnih telefona poput Dancalla, Ericssona, Philipsa, Boscha i Nokije od ranih 1990.-ih, omogućuju servisnom centru brzi napredak i velika ulaganja u razvoj među prvima u široj regiji.

Brojna priznanja struke i proizvođača

Uz brojna priznanja struke i proizvođača te stroge certifikacijske provjere, naš servisni centar godinama ostvaruje odlične rezultate kroz brzu i kvalitetnu uslugu za preko 4 milijuna korisnika na tržištu te kao podrška brojnim telekom operaterima i velikim tvrtkama na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije. Od srpnja 2008. servisni centar u Hrvatskoj postaje zasebna tvrtka, što omogućuje još bolju specijalizaciju za poslove servisiranja i logistike na najvišem komponentnom nivou.

Danas u Hrvatskoj u servisnom centru radi preko 50 djelatnika, od kojih je 30 specijaliziranih i obrazovanih „doktora za tehnologije" koji se s velikom pažnjom odnose prema svakom mobilnom uređaju koji dođe u njihove ruke u za to posebno pripremljenim uvjetima rada. Osim servisnih stručnjaka, tvrtka razvija i održava profesionalni Call Centar te Odjel Prijema i Povrata (dostava u cijeloj zemlji).

Naša tvrtka posjeduje i djeluje prema ISO certifikatima 9001 i 14001.

TechDoctor vrijednost prepoznali su svjetski poznati brendovi

Tech Doctor d.o.o. (Zagreb) ovlašteni je servis za poznate svjetske proizvođače: Samsung, Alcatel, Doro, Emporia, Motorola, Realme.

Osnovni podaci tvrtke:

Tvrtka/naziv: Tech Doctor d.o.o. za popravak i održavanje elektroničkih proizvoda
Tvrtka/naziv (skraćeno): Tech Doctor d.o.o.

Sjedište: Zagreb, Radnička cesta 1A

Samsung Experience servisni centar: Zagreb, Trg Drage Iblera 2


Sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu

MBS: 080607764
OIB: 11989894269

Temeljni kapital: 2.654,46 eura u cijelosti uplaćen
Osoba ovlaštena za zastupanje: Darko Šušnjar


Računi tvrtke:

HR3523600001102028671 kod Zagrebačka banka d.d., Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb
HR3523400091110337550 kod Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb