Izbornik

O TechDoctor servisnom centru

Tech Doctor d.o.o. je tvrtka specijalizirana za servisne i logističke usluge vezane uz mobilnu telekom industriju.

Servisni centar TechDoctor, kao zasebna tvrtka proizašao je iz dvadesetpetogodišnjeg iskustva i djelovanja servisa mobilnih telefona unutar tvrtke Mobis electronic d.o.o. Dugogodišnja ulaganja u opremu, znanje i ljudske resurse te godine iskustva u poslovima podrške korisnicima učinila su danas Tech Doctor d.o.o. jednim od najboljih i najopremljenijih servisnih centara u regiji.

Naša misija

Korisnicima mobilnih tehnologija i uređaja omogućujemo brzu i kvalitetnu uslugu popravka i održavanja. U našem radu poštujemo sve zakonske propise i procedure proizvođača te konstantno ulažemo u transparentan i profesionalni odnos prema svim korisnicima, partnerima i dobavljačima.

Maksimalno štitimo prirodu i okoliš zbrinjavanjem odbačenih dijelova i uređaja koji nastanu u procesu našeg osnovnog djelovanja. U održavanju misije pomažu nam stalna ulaganja u resurse i praćenje najnovijih svjetskih tehnoloških trendova.

Povijest tvrtke 

Naš servisni centar od 1992. godine djeluje kao leader u razvoju aftersales usluga prema velikim kupcima i krajnjim korisnicima mobilnih uređaja u regiji.

Zastupstva i servisiranje poznatih marki mobilnih telefona poput Dancalla, Ericssona, Philipsa, Boscha i Nokije od ranih 1990.-ih, omogućuju servisnom centru brzi napredak i velika ulaganja u razvoj među prvima u široj regiji.

Brojna priznanja struke i proizvođača

Uz brojna priznanja struke i proizvođača te stroge certifikacijske provjere, naš servisni centar godinama ostvaruje odlične rezultate kroz brzu i kvalitetnu uslugu za preko 4 milijuna korisnika na tržištu te kao podrška brojnim telekom operaterima i velikim tvrtkama na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije. Od srpnja 2008. servisni centar u Hrvatskoj postaje zasebna tvrtka, što omogućuje još bolju specijalizaciju za poslove servisiranja i logistike na najvišem komponentnom nivou.

Danas u Hrvatskoj u servisnom centru radi preko 50 djelatnika, od kojih je 30 specijaliziranih i obrazovanih „doktora za tehnologije" koji se s velikom pažnjom odnose prema svakom mobilnom uređaju koji dođe u njihove ruke u za to posebno pripremljenim uvjetima rada. Osim servisnih stručnjaka, tvrtka razvija i održava profesionalni Call Centar te Odjel Prijema i Povrata (dostava u cijeloj zemlji).

Naša tvrtka posjeduje i djeluje prema ISO certifikatima 9001 i 14001.

TechDoctor vrijednost prepoznali su svjetski poznati brendovi

Tech Doctor d.o.o. (Zagreb) ovlašteni je servis za poznate svjetske proizvođače: Samsung, Nokia, Huawei, Alcatel, LG, Emporia, ZTE, Lenovo, Apple (za T-HT korisnike), Microsoft, Wiko, Evolveo i Meizu.

Osnovni podaci tvrtke:

Tvrtka/naziv: Tech Doctor d.o.o. za popravak i održavanje elektroničkih proizvoda
Tvrtka/naziv (skraćeno): Tech Doctor d.o.o.

Sjedište: Zagreb, Heinzelova 96
Sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu

MBS: 080607764
OIB: 11989894269

Temeljni kapital: 20,000.00 kn u cijelosti uplaćen
Članovi uprave: Ivan Zvonimir Galić


Računi tvrtke:

HR3523600001102028671 kod Zagrebačka banka d.d., Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb
HR3523400091110337550 kod Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb

  • Kontakti
Tech Doctor -

Tech Doctor

  • Adresa: Heinzelova 96, 10000 Zagreb
  • Tel:: 01/ 6188-513
  • Fax: 01/ 6188-512
  • E-mail: info@techdoctor.hr

Pošaljite upit

logo partnera samsung logo partnera nokia logo partnera microsoft logo partnera wiko logo partnera doro logo partnera meizu logo partnera xiaomi logo partnera lenovo logo partnera emporia logo partnera LG logo partnera evolveo logo partnera huawei logo partnera alcatel
logo partnera samsung logo partnera nokia logo partnera microsoft logo partnera wiko logo partnera doro logo partnera meizu logo partnera xiaomi logo partnera lenovo logo partnera emporia logo partnera LG logo partnera evolveo logo partnera huawei logo partnera alcatel

2018 © Tech Doctor d.o.o.
Fotografije na web stranici vlasništvo su trećih strana.

Izrada web stranice i održavanje: Web Studio d.o.o.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Zatvori