Izbornik

O TechDoctor-u

Tech Doctor d.o.o. je tvrtka specijalizirana za servisne i logističke usluge vezane uz mobilnu telekom industriju.

Servisni centar Tech Doctor, kao zasebna tvrtka proizašao je iz dvadesetpetogodišnjeg iskustva i djelovanja servisa mobilnih telefona unutar tvrtke Mobis electronic d.o.o. Dugogodišnja ulaganja u opremu, znanje i ljudske resurse te godine iskustva u poslovima podrške korisnicima učinila su danas Tech Doctor d.o.o. jednim od najboljih i najopremljenijih servisnih centara u regiji.

Naša misija
Korisnicima mobilnih tehnologija i uređaja omogućujemo brzu i kvalitetnu uslugu popravka i održavanja. U našem radu poštujemo sve zakonske propise i procedure proizvođača te konstantno ulažemo u transparentan i profesionalni odnos prema svim korisnicima, partnerima i dobavljačima. Maksimalno štitimo prirodu i okoliš zbrinjavanjem odbačenih dijelova i uređaja koji nastanu u procesu našeg osnovnog djelovanja. U održavanju misije pomažu nam stalna ulaganja u resurse i praćenje najnovijih svjetskih tehnoloških trendova.

O povijesti tvrtke:
Naš servisni centar od 1992. godine djeluje kao leader u razvoju aftersales usluga prema velikim kupcima i krajnjim korisnicima mobilnih uređaja u regiji.

Zastupstva i servisiranje poznatih marki mobilnih telefona poput Dancalla, Ericssona, Philipsa, Boscha i Nokije od ranih 1990.-ih, omogućuju servisnom centru brzi napredak i velika ulaganja u razvoj među prvima u široj regiji.

Uz brojna priznanja struke i proizvođača te stroge certifikacijske provjere, naš servisni centar godinama ostvaruje odlične rezultate kroz brzu i kvalitetnu uslugu za preko 4 milijuna korisnika na tržištu te kao podrška brojnim telekom operaterima i velikim tvrtkama na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije. Od srpnja 2008. servisni centar u Hrvatskoj postaje zasebna tvrtka, što omogućuje još bolju specijalizaciju za poslove servisiranja i logistike na najvišem komponentnom nivou.

Danas u Hrvatskoj u servisnom centru radi preko 50 djelatnika, od kojih je 30 specijaliziranih i obrazovanih „doktora za tehnologije" koji se s velikom pažnjom odnose prema svakom mobilnom uređaju koji dođe u njihove ruke u za to posebno pripremljenim uvjetima rada. Osim servisnih stručnjaka, tvrtka razvija i održava profesionalni Call Centar te Odjel Prijema i Povrata (dostava u cijeloj zemlji).

Naša tvrtka posjeduje i djeluje prema ISO certifikatima 9001 i 14001.

 

Tech Doctor d.o.o. (Zagreb) ovlašteni je servis za poznate svjetske proizvođače: Samsung, Nokia, Huawei, Alcatel, LG, Emporia, ZTE, Lenovo, Apple (za T-HT korisnike), Microsoft, Wiko, Evolveo i Meizu.

 

Osnovni podaci tvrtke:

Tvrtka/naziv: Tech Doctor d.o.o. za popravak i održavanje elektroničkih proizvoda
Tvrtka/naziv (skraćeno): Tech Doctor d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Heinzelova 96
Sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080607764
OIB: 11989894269
Temeljni kapital: 20,000.00 kn u cijelosti uplaćen
Članovi uprave: Ivan Zvonimir Galić
Računi tvrtke: HR3523600001102028671 kod Zagrebačka banka d.d., Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb
HR3523400091110337550 kod Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb

  • Kontakti
Tech Doctor -

Tech Doctor

  • Adresa: Heinzelova 96, 10000 Zagreb
  • Tel:: 01/ 6188-513
  • Fax: 01/ 6188-512
  • E-mail: info@techdoctor.hr

Pošaljite upit

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Zatvori